Ylpeänä esittelemme – Alppi Dance nights!

Oulun tunnelmallisella Alppimajalla nähdään ja koetaan tanssin glamouria sosiaalisten tanssiteemailtojen muodossa. Alppi Dance Nights tarjoaa uudenlaisia elämyksiä tanssi-illoille! Luvassa syksyn aikana monipuolista levytanssimusiikkia, live- esiintyjiä, dinner and dance- iltoja, tanssiesityksiä ja paljon muuta! Alppimajalla pääsee lämpiminä iltoina tanssimaan myös lattarimusiikin tahtiin isolle 150m2 terassille! Ota tanssikengät mukaan ja tule nauttimaan alppimajan upeasta tunnelmasta <3

HUOM! Illat on suunnattu kaiken tasoisille tanssista tykkääville harrastajille.Tansseihin voi tulla yksin tai parin kanssa, tervetuloa! Live-musiikki iltana voi tulla vaan nauttimaan hyvästä musiikista. Yhteydenotot sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 040-8437120. Tanssi-iltojen järjestäjänä toimii Tanssikoulu Matleena.

SAAPUMINEN: Alppi Dance Nights järjestetään joka tiistai klo 18-21 Oulun Alppimajalla osoitteessa Tirolintie 7, 90530 Oulu. Alppimajan omalla parkkialueella on noin 30 autopaikkaa, mutta lähellä sijaitsee esim. Mervin putiikin iso parkkialue ja Ideal keittiön parkkipaikka. (putiikki ja keittiöliike suljetaan klo 18 mennessä). Huom! Hukan ja Crossfit Roudan pihalle parkkeeraaminen kielletty, kuntosalit ovat auki klo 22 asti. TARJOILU: Tarjoamme hyvät vesipisteet, mutta otathan mukaan mieluummin oman juomapullon. Tiloissamme toimii myös kahvila, jossa myytävänä kahvia, teetä, limukkaa, alkoholitonta olutta, urheilujuomaa sekä viikoittain vaihtuvat herkulliset makeat ja suolaiset.

MAKSUTAVAT: kortti ja käteinen.

HINNASTO: Levytanssi-illat 12€/10€ Livemusiikki-illat 15€/13€ Huom. Alennus koskee opiskelijoita sekä Tanssikoulu Matleenan kanta-asiakaskorttilaisia. Kanta-asiakaskortin voi ostaa paikan päältä.

MAKSUTAVAT: tilisiirto, käteinen, pankkikortti, mobilepay, eazybreak, edenred kortti -sekä virikesetelit, epassi, smartum mobile sekä liikunta- ja kulttuurisetelit ja tykysetelit.

Tanssibileiden oma nettisivu:
https://www.facebook.com/tanssikoulumatleena